aricia 02.11.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Witam serdecznie wszystkie Szaromaniaczki i Szaromaniaków Niech ten wątek będzie odnogą klasyka już wątków - " Wnętrza w szarościach - inspiracje"! Proszę o wklejanie realizacji wszystkich posiadaczy szarych wnętrzności . Edytowane 2 Listopada 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Pierwsza:) Moje szarości dopiero się tworzą lecz niestety małż nie podziela mojej miłości do nich więc nie będzie ich za wiele troszkę przemyciłam i jak na razie w łazience jest ich najwięcej jest jeszcze podłoga w kuchni i jadalni i holu ale nie mam żadnego zdjęcia które nadaje się do opublikowania;)http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.11.2010 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) hej, pasie!!! dzięki za błyskawiczny odzew! a co takie malutkie? p.s.mężowi trzeba robić delikatne acz systematyczne pranie mózgowia wierz mi, to działa! wiem z autopsji hóz nekst ? Edytowane 2 Listopada 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 03.11.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 takie prawdziwe forumowe wnętrze to jest coś żywe, realne prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 03.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 też popieram ten wątek, nie ma to jak realne pomieszczenia. Mam nadzieję że i ja będę mogła coś umieścić, właśnie mam remont oj i dużo będzie szarości i płytek które są jak kamień (cały parter), nawet w pokoju syna przemycona została szarość w połączeniu z czernią i żółcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.11.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) No to może i ja coś wkleję. Mieszkanie, niespełna osiemdziesiąt metrów, w centrum dużego miasta. Brakuje jeszcze wieeeelu przedmiotów, lamp, foteli i takich tam różnych, nadających indywidualny charakter, ale z czasem mam nadzieję to nadrobić. Póki co wrzucam, a po drodze, najwyżej będę uaktualniać hol: salon: Edytowane 22 Marca 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.11.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) cd.aneks : i łazienka: Edytowane 22 Marca 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ale fajnie u Ciebie, aricia, i konsekwentnie bardzo. podoba mi się very, very. a ostatnie zdjęcie, to przyznaj się - na kiblu stałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.11.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 na szafce dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 03.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 aricia - mnie tez sie podobaja twoje wnetrza..acz u mnie problem z ta konsekwencja..ciekawa jestem czy ta kombinacja koloro znudzi Ci sie szybko? mnie sie za duzo opcji podoba zeby w calym mieszkaniu wybrac tylko jedna jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 aricia super mieszkanie! Łazienka boska. Co to za szare płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.11.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 dzięki dziewuszki szary jest już tak nudny, że chyba nudniejszy być nie może :rotfl: płytki w łazience affron paradyż, w" kuchni" cosmica kigan( czy jakoś tam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.11.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 kolejny temat dodany do subskrypcji aricia...dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 kolejny temat dodany do subskrypcji aricia...dobra robota Dokładnie to samo miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.11.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jak szary nudny to podeślijcie jakieś pomysły do takich mebelków http://allegro.pl/andrea-bialy-czarny-polysk-dostawa-48h-od-ss-i1299804038.html jaka kolorystyke mam do nich wybrac :cynamonowy deser już u mnie gości , rzymski poranek , babie lato jasny beż , magnolia , jaśmin i taki śliwkowy z duluxa więc żeby się niepowtarzac przydało by się cos fajnego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 03.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Moje wnętrza w szarościach dopiero się tworzą, dlatego ten wątek dodaję do subskrypcji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.11.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Aricia rozwaliło mnie dopracowanie szczegółów w łazience ... no każdy element idealnie dopasowany ... i pytanie co to za kaloryfer łazienkowy ? bo on szary jest co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.11.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 to instal projekt - drada , kolory do wyboru. mają sporo fajnych grzejników. http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/trendy/art,20,dostepne-modele,5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.11.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja się bardzo cieszę, że taki wątek powstał i mam nadzieję, że nie zginie za nim powstaną moje wnętrza w szarościach Arcia świetne wnętrza. Konsekwentnie każde wykończone. Miodzio. Bierz się dziewczyno za tworzenie własnego wątku i wklejaj zdjęcia ku potomności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Super watek. Wreszcie real foto Moje szarości powklejam za jakieś 2-3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts